Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους παραγγελίας:

1) Παραγγελία μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος labobinette.gr.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, βάλτε τα στο καλάθι σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
Άμεσα θα λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και από την πλευρά μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για τα διαδικαστικά και την εκτέλεση σε περίπτωση που χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις. 

2) Παραγγελία μέσω τηλεφώνου. 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε να προσαρμόσουμε κάποιο προϊόν στα μέτρα σας, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ώστε να συζητηθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες. 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καθώς επίσης και για ειδικές/προσωποποιημένες παραγγελίες καλέστε μας στο τηλ: 6937239221 εργάσιμες μέρες & ώρες.

Για τις προσωποποιημένες και ειδικές παραγγελίες, απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της παραγγελίας και δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

3) Μέσω email. 

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο labobinette.info@gmail.com 

4) Mέσω viber 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιο άμεση επικοινωνία ή τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω viber στο τηλέφωνο 6937239221

5) Μέσω Facebook/Instagram

Στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook @LaBobinetteHandmade ή στο Instagram labobinette_handmade

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο γίνεται με την  ACS με χρέωση:

Ελλάδα:

– 3,5€ για Αθήνα

– 3,5€ για την υπόλοιπη χερσαία Ελλάδας και νησιά (πρωτεύουσες νομών)

– 6€ για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές με βάση το δίκτυο εξυπηρέτησης της ACS

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€ και δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής σε προσωποποιημένα είδη και ειδικές παραγγελίες.

Κύπρος:

– 9€ ακτοπλοϊκως με χρόνο παράδοσης 6-8 εργασιμες για ογκομετρικό βάρος μέχρι 2 κιλά

– 18€ αεροπορικώς με χρόνο παράδοσης 2-3 εργασιμες για ογκομετρικό βάρος μέχρι 2 κιλά

Στις αποστολές προς Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

Επισημαίνεται ότι το La Bobinette ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1) Πληρωμή με κάρτα.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε “Πληρωμή με κάρτα” και θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον για να κάνετε την πληρωμή σας μέσω της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτα σας.

2) Με μεταφορά μέσω Iris online payments στον αριθμό τηλεφώνου 6937239221. 

3) Με κατάθεση ή μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε “Κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό”. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ενημερωτικό email στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK
IBAN: GR1501409840984002002012289
Δικαιούχος: ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR3901106620000066200772409
Δικαιούχος: ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

EUROBANK
IBAN: GR5002600930000600201246466
Δικαιούχος: ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

VIVA WALLET
IBAN: GR4070100000000743462724243
Δικαιούχος: ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να γνωρίζουμε ποια παραγγελία αφορά η κατάθεσή σας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω αλλης ελληνικής ή ξένης τραπεζας επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφορας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας  στο  τηλ: 6937239221 εργάσιμες μέρες & ώρες.

4) Μέσω Paypal.

Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στην Paypal για την ολοκλήρωση της πληρωμής

5) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση. 

Η παραγγελία αποστέλλεται με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 3€ και πληρώνετε κατά την παράδοση με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωποποιημένα είδη και ειδικές παραγγελίες δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε ή να ζητήσετε την αντικατάστασή του εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Σε περίπτωση αλλαγής τα έξοδα επιστροφής των αρχικών προϊόντων καθώς και της αποστολής των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής, δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής.

Το labobinette.gr αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων αποστολής και επιστροφής μόνο σε περίπτωση που έχει ευθύνη για λάθος κατά την εκτέλεση της παραγγελίας.  

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και επιστροφής στα προσωποποιημένα και εποχιακα προϊόντα καθώς επίσης  σε προϊόντα που έχουν φτιαχτεί έπειτα από ειδική παραγγελία του πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Σε ειδικές παραγγελίες με μεγάλες ποσότητες όπως πχ είδη για μπομπονιέρες, απαιτείται ενημέρωση για ακύρωση τουλάχιστον 2 εβδομάδες νωρίτερα από τη συμφωνημένη ημερομηνία. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ειδοποίησης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον τρόπο που έχετε επιλέξει αρχικά στην παραγγελία σας.